Janfire. Marknadens mest sålda brännare.

 
   
 
   

 

 

 

Nu är vi återförsäljare för KMP pelletskaminer!

 

 

 

 

Produktblad Lilla Frö

 

Kaminfolder Drift & Skötsel

Installation från 29500kr efter ROT-avdrag.

(Avser Lilla Frö med Drag med installation i yttervägg i trähus med träfasad i Skåne med omnejd. OBS! Installation kräver bygganmälan. Kontakta kommunen och sotaremästaren innan! Vi hjälper naturligtvis till med ansökan.) (Jodå, du får en PellVac Virvelvind med på köpet, fattas bara annat!)


 

Brännaren som passar alla.....!

Janfire Flex-a2
2,3m standardskruv

Montering*

25900kr inkl ROT-avdrag
Ord. pris 28000kr

 

Beställer du en FLex-a eller en NH-brännare monterad och klar innan 2020-12-31 ingår alltid en PellVac Virvelvind Askcyklon! (Värde 1450kr!)

*  Montering: Montering i befintlig panna där standardmonteringsplåt och startförråd eller K-silo används. Kostnad för ev. anslutningsstos, längre skruv eller övrig nödvändig utrustning eller anpassning tillkommer.

 


 

Som alltid ingår ett litet "utbildningspaket" vid vår montering av er nya Pelletsanläggning. Ni kan vara säkra på att vi lämnar er med vetskap om att ni har den information och kunskap ni behöver för att säkert kunna hantera och sköta er nya Janfire Pelletsbrännare.

Självklart gör vi kostnadsfria hembesök för er i Skåne för att säkerställa att ni får den mest lämpliga Pelletsvärmelösningen.

Naturligtvis gör vi ROT-avdrag på halva arbetskostnaden. Ni får klart besked om beloppet då ni alltid får en utförlig och skriftlig offert efter vårt hembesök.

Är det krångligt med ROT-avdraget? NEJ! Vi går igenom vad som gäller och vilka möjligheter ni har att utnyttja avdraget.

 

Vi har också erbjudanden för dig som funderar på att byta panna, eller satsa på ett bulkförråd från Janfire.

Ring för mer information!

 


Du kanske är trött på att bära pelletssäckar? Du kanske inte har plats för ett bulkförråd intill din panna?

 

Då är det kanske dags att ta en titt på vakumtransportsystemet från Pellvac!!

 

"Startpaket"

 

Pellvacs vakuumtransportsystem är en självklarhet vid transport av pellets där en vanlig transportskruv inte löser problemet.


mvh

 


Bill & Christian & Per

 

       
       
 

 
 
Copyright © Pelletscenter Skåne 2020 www.eldamedpellets.nu Reservation för pris och sortimentsförändringar.